Wij van de interne zaak weten dat naast hard werken, spelen ook heel erg belangrijk is! Want wie hard werkt, moet ook hard spelen. En dit doen wij vaak genoeg! Wij zijn eigenlijk een stelletje nerds die ontzettend van gamen houden, dus na ons werk zul je ons vaak samen een potje zien gamen. Aangezien we deze interesse delen heeft onze baas ons allebei ons eigen gamingstoel¬†gegeven! Zo kunnen wij na ons werk heerlijk gamen in de gezamenlijke ruimte. Dit schept een gezellige sfeer onder collega’s en is een leuke toevoeging aan de VRIJMIBO. Zo is ons bedrijf 1 van de populairste bedrijven geworden om te werken en dat alleen al door onze game-spirit. Een gamingstoel zorgt dus zeker voor een goede interne zaak!

Hoe het begon

Een jaar of tien geleden begon ik met werken voor de interne zaak en al gauw kwam ik erachter dat 1 van mijn collega’s net zo gek op gamen is als ik. We spraken af na werktijd om bij 1 van ons thuis te gamen en op een dag tijdens de lunch hadden we het hier over. Toevallig hoorde mijn¬† baas ons spreken en vroeg belangstellend naar onze favoriete games. Bleek dat zijn zoontje ook een fervent gamer is en hij daar meer over wilde leren. We nodigden hem uit om een keer mee te doen en zo gezegd, zo gedaan. Mijn baas was zo enthousiast dat hij een game console in de zaak haalde en vrijdagmiddagborrels organiseerde met game tornooien. Nou zijn deze wel eens uit de hand gelopen, maar over het algemeen zijn ze ontzettend gezellig. Ons hele team wacht met smart tot het vrijdag is waar we onze successen vieren en even stoom kunnen afblazen onder het genot van een biertje en 1 van de nieuwste games.

Zitten als een koning

De vrijdagmiddag game sessie is dus zeker iets wat je een traditie kunt noemen! Het is dus zover gekomen dat de winnaar van het vorige toernooi (ik en mijn collega), dus allebei een gamingstoel hebben gekregen. Wij voelen ons de koning te rijk als we op onze game-troon zitten! Iedereen van het bedrijf weet dat wij de beste zijn en tijdens de volgende game sessies, zullen wij als echte game koningen op onze gamingstoel zitten te gamen. Laat al die anderen maar zwoegen, wij hebben de buit al binnen. En deze traditie? Wij hopen dat hij nooit stopt, want werken is nog nooit zo leuk geweest!