Wie droomt er niet van: ’s avonds heerlijk ontspannen in je eigen hottub. Na een lange dag werken is dat echt een feestje, iets om naar uit te kijken. Glaasje wijn erbij en genieten maar. Heerlijk in je eigen hottub liggen en naar de sterren kijken, hoe fijn kan het zijn? Toch heeft lang niet iedereen een tub in de tuin staan. Sterker nog, lang niet iedereen heeft een tuin. Maar voor wie wel een tuin heeft, is een hottub zo geplaatst. Je moet alleen éven bepalen welke tub je wilt en waar deze moet komen te staan.

Een hottub plaatsen, kan ik dat zelf?

Om je hottub te plaatsen heb je geen installateur nodig. Je kunt het over het algemeen best zelf, al is het wel verstandig om wat (sterke) vrienden te regelen wanneer je de hottub bijvoorbeeld over een schutting of schuurtje moet tillen om ‘m op de juiste plek te krijgen. Verder volg je natuurlijk gewoon de gebruiksaanwijzing en dan komt het helemaal goed. Kom je er echt niet uit? Dan kun je altijd bellen voor tips en adviezen.

Is een hottub niet te warm in de zomer?

Ik kan me voorstellen dat je in de zomer juist lekker wilt afkoelen in de hottub. Dat is natuurlijk geen probleem. Omdat de hot tubs die je op bovenstaande site aanschaft allemaak houtgestookt zijn, kun je er voor kiezen om de verwarming niet aan te zetten en gewoon in het koude water te plonsen. Dat vinden je kinderen ook vast geweldig. Wil je de kou er toch een beetje af? Dan maak je een klein vuurtje en verwarm je het water een klein beetje. Het voordeel van een houtgestookte tub is dat deze niet continu op temperatuur gehouden wordt. Dit scheelt veel in de energiekosten.

Zoveel verschillende soorten, maar welke hottub kies ik?

Welke hottub je kiest hangt helemaal af van jouw smaak, je budget en de ruimte die je hebt. Er zijn verschillende soorten hottubs, de een wat makkelijker in onderhoud dan de ander. Al deze informatie staat uitgebreid beschreven op de website. En dat is handig. Je kunt de informatie lezen en even laten bezinken. Zo bepaal je wat jij het liefst wilt. Ook de materialen voor de hottubs lopen wat uiteen, van kunststof tot hout. Je kiest natuurlijk de hot tub waar jij het meest blij van wordt. Bijvoorbeeld door er een te kiezen die bij je tuinmeubels past.