Een jas shoppen is voor de meeste mannen een crime. Het eindeloos passen in winkels en steeds maar van zaak naar zaak lopen, is aan de meeste mannen niet besteed. Toch is het wel handig enige tijd te besteden aan het kopen van heren jassen. Want ze kunnen doorslaggevend zijn in de in indruk die je maakt. Ook in het zakenleven maken kleren de man. Als je een deal komt sluiten in een vlot, sportief, maar informeel jack maakt dat een hele andere indruk dan als je verschijnt in een lange jas. Dus wees je daar goed bewust van en koop iets waarvan je weet dat het past bij de uitstraling die jij zakelijk wil hebben. En wees gerust. Daarvoor hoef je niet meer winkel in en uit te lopen. Jassen voor heren zijn natuurlijk ook gewoon online te vinden.

Jassen heren: wat past bij jou?

Ik hoef het je natuurlijk niet te vertellen: jassen heb je in allerlei kleuren, maten en stijlen. Als eerste is het belangrijk dat je iets kiest wat echt bij jou past, maar je kunt de jas die je zo heerlijk vindt zitten in je vrije tijd vaak niet ook gebruiken voor je zakelijke afspraken. Daar wil je toch op een andere manier voor de dag komen dan op het sportveld. Lange heren jassen geven over het algemeen die zakelijke uitstraling waar je naar opzoek bent. Natuurlijk is het materiaal waar de jas van gemaakt is ook heel belangrijk. Echt leer straalt iets anders uit dan goedkopere stoffen. Nadenken over het zakelijke imago wat je wilt laten zien is dan ook handig voor je tot koop over gaat. Welke stijl past bij jouw bedrijf? Wat wil je precies op je klanten overbrengen over jou? Vergeet niet dat toekomstige klanten vaak afgaan op hun eerste indruk. En die maak je vaak met kleding.

Praktisch en passend

Jassen heren, ze moeten in eerste instantie je ook gewoon beschermen tegen de elementen. Je warm houden als het vriest en je droog houden als het regent. Daarvoor is een jas als eerste bedoelt. En het is ook wel handig als hij gewoon lekker zit. Dat helpt je imago ook weer want in iets wat lekker zit voel je je comfortabel en dat straal je dan ook weer uit. Ga bij de aankoop dan ook af op je gevoel met een vleugje gezond verstand. Koop die geweldige jas en maak indruk op je zakenpartners.