In dit blog lees je een prachtige manier om jouw kantoor of bedrijfspand perfect in te richten. Ik heb het dan natuurlijk over een techniek waar iedereen enthousiast van wordt, namelijk, infrarood panelen! Ze zijn strak, prachtig van design en ook nog eens in veel verschillende modellen te verkrijgen. Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder en ontdek de mogelijkheden!

Infrarood panelen perfect voor in het kantoor

Misschien erger jij je wel net zo veel als ik aan een centrale verwarming die je in veel verschillende panden en kantoren tegenkomt. Je ziet dan een strak ingericht kantoor met (veel) te dure meubels erin. Echter, iets klopt er vaak niet. Dan heb ik het natuurlijk over een grote lelijke centrale verwarming die erg opvalt in de ruimte. Gelukkig zijn infrarood panelen sterk in opkomst en zie je deze overal veel vaker terugkomen. Infrarood panelen zijn namelijk erg strak en zijn perfect geschikt voor in je kantoor. Doordat er veel verschillende modellen bestaan is het altijd mogelijk een geschikte variant uit te kiezen. Daarnaast geeft zo’n paneel een hele prettige warmte af. Ook is de aanschafprijs relatief laag en verbruikt hij niet veel stroom. Daarbij kun je als je de ruimte verlaat de infrarood panelen uitschakelen en dit is goed voor de portemonnee. Zelf heb ik in mijn kantoor deze techniek overal laten installeren. Je kunt zelf kiezen hoe gek je het wilt hebben en voor wat voor variant je gaat.

Infrarood panelen in alle vormen en maten

Zelf heb ik in mijn eigen kantoor gekozen voor een strakke afwerking waarbij de infrarood panelen niet opvallen. Ik vind dit erg mooi en daarbij staat het prachtig in de ruimte. In het bedrijf verder heb ik er juist voor gekozen de panelen wat meer in het oog te laten springen. Zo heb ik er een aantal aan het plafond laten ophangen en dit staat ook weer erg mooi. Ik vind dat dit mooi staat omdat de ruimte erg groot is en de panelen daarom goed mogen opvallen. Ik krijg van verschillende klanten en partners positieve reacties en ook het personeel is blij met de keuze hiervoor. Natuurlijk kun je het allemaal zo gek maken als je zelf kunt verzinnen en hier ben je volledig vrij in. Lees je echter wel eerst goed in en bekijk meerdere modellen voordat je een uiteindelijke keuze maakt. Echter weet ik wel dat waar je dan ook voor kiest, je erg tevreden zal zijn met het uiteindelijke resultaat!